Weekoverzicht Gerdi | Avondvierdaagse, wateroverlast en motorrace

weekoverzicht blondbruin

Afgelopen week zou Benthe meelopen met de avondvierdaagse, helaas werd er uiteindelijk maar één avond gelopen en werd de rest afgelast in verband met de onweersbuien! Daarnaast keken we in het weekend nog bij een race met klassieke motoren en werkte ik vier dagen.

Kijkles schoolzwemmen

schoolzwemmen

Maandag was een lange werkdag voor mij.. Mijn moeder paste op en ging naar de kijkles bij schoolzwemmen. Ik ga natuurlijk af en toe mee als begeleidster, dus zie haar regelmatig zwemmen. Mijn moeder vond echt dat ze met sprongen vooruit gaat! Toen ik thuis kwam stond het eten al klaar en kon ik zo aanschuiven, ideaal.

Avondvierdaagse en wateroverlast

Voor het eerst zou de avondvierdaagse hier starten op dinsdag in plaats van de maandag. Overdag was het heel warm dinsdag, maar aan het eind van de middag begon de lucht ineens donker te worden en begon het hard te waaien. Helaas werd besloten de eerste avond niet te gaan lopen en maar goed ook, want rond half 6 spookte het hier behoorlijk.

Woensdag was het weer prima en liep Benthe samen met Hilke (ik was helaas aan het werk ’s avonds). Zonder piepen of zeuren liep Benthe de 5km! Donderdag was er rond 4 uur een behoorlijke wolkbreuk en stonden er vele straten onder water en werden er verschillende winkels gesloten! Onze straat stond ook helemaal blank, gelukkig staat ons huis wat hoger! Helaas waren de voorspellingen voor vrijdag ook heel slecht en werd er besloten ook die avond niet te lopen. Voor Benthe best een teleurstelling, want die had zich zo verheugd op vier dagen wandelen!

Klassieke motorrace

Als klein meisje woonde ik dichtbij het TT circuit, dus ieder jaar het laatste weekend van juni stond in het teken van de TT races. Een leuk feestje waar ik leuke herinneringen aan heb. Daarnaast reed mijn vader ook altijd motor en mochten we af en toe een klein rondje mee achterop. Toen ik in een huis-aan-huisblad las dat er een klassieke motorrace werd gehouden op het industrieterrein vlakbij ons huis besloten we een kijkje te nemen. Zo leuk om de kids ook wat van de motorsport mee te geven. Natuurlijk hadden ze ook hun ‘oorkleppen’ (gehoorbescherming) op en dat was ook wel nodig.. Ze vonden het super leuk om te kijken, dus wie weet gaan we ook nog een kijkje nemen bij de TT!

Een drukke hectische week, die anders verliep als we gedacht hadden. Komende week woensdag wordt de avondvierdaagse alsnog feestelijk afgesloten en duimen we voor beter weer! Wat staat bij jullie op de planning voor komende week?

7 comments on “Weekoverzicht Gerdi | Avondvierdaagse, wateroverlast en motorrace

  1. Ik hoor inderdaad van veel kanten dat schoolzwemmen niet meer ‘standaard’ is… Jammer, want het is zó belangrijk!

    En inderdaad, een hoop vierdaagses waren afgelast vanwege het weer. Gelukkig maar, want het zou niet verantwoord zijn om je kind daarin te laten lopen…

  2. Wat zonde dat de avond4daagse zo in het water viel. Ik weet nog hoe leuk en gezellig ik dat vroeger vond en hoe jammer het was als het eens een avond niet door kon gaan. Hopelijk hebben jullie gisteren nog een gezellige afsluiting gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge