Weekoverzicht Gerdi | Herfstvakantie!

herfstvakantie

Afgelopen week was het herfstvakantie, werkte ik maar 1 dagje en stond de week in het teken van allemaal leuke dingen: Dagje uit met Youri en naar K3 met Benthe!

Maandag

Mijn enigste werkdag deze week! De kinderen gaan deze dag gezellig samen met m’n schoonouders naar Sanjesfertier. Ze komen vol met verhalen thuis, zo leuk! ’s avonds blog ik samen met Marianne en bespreken we wat we de komende tijd allemaal online willen zetten.. Ook maken we alvast plannen voor zowel sinterklaas als kerst!

essie nagellak, foundation

Ook ontvang ik een erg leuk pakketje van make-up shoppen, namelijk een Essie Nagellak en een Revlon colorstay foundation. Beide producten heb ik uiteraard uitgeprobeerd. De Essie nagellak kende ik nog uit de tijd dat ik bij de Etos werkte. Al draag ik weinig nagellak (omdat dit op m’n werk natuurlijk niet mag..) ik vind het er erg verzorgd uitzien. En omdat ik deze week vakantie heb besluit ik het gelijk erop te lakken. De foundation is ook erg fijn, want zelfs met mijn gevoelige huid krijg ik geen uitslag! Ook de kleur is prima, want soms slaan foundations bij mij heel oranje uit en dat ziet er natuurlijk niet.

Dinsdag

knutselen met peuter

Mijn eerste vakantiedagje is het vies en regenachtig weer, dus ik knutsel samen de kids wat en ze vermaken zich samen prima. Zo fijn dat ze steeds minder ruzie hebben en echt samen spelen.

Woensdag

PIT museum Almere

Ik spreek samen met Marianne en nog een vriendin af in Almere om samen naar het PIT museum te gaan. De kids spelen gezellig samen terwijl wij wat bijkletsen. Het museum valt ons wel wat tegen qua grootte, maar vooral voor kleine kinderen is het er prima. Daarna gaan Marianne en ik nog even naar de Primark voor wat kleine dingen..

Donderdag

kermis Drachten

De kinderen vermaken zich ook vandaag weer super goed samen, dus besluiten we als verrassing ’s avonds naar de kermis te gaan. Twee keer per jaar (met pasen en herfstvakantie) staat hier op een plein de kermis en dan moeten we natuurlijk even gaan. Youri wacht drie rondes om op deze blauwe motor te kunnen (want je lievelingskleur is blauw..) terwijl ik met Benthe in één of ander ronddraai geval ga..

Vrijdag

herfstbakje tuindorado

M’n moeder besloot gezellig een dagje langs de komen! Eerst gingen we naar het tuincentrum hier in de buurt voor wat leuke bloemen voor buiten en de kids mochten een herfstbakje maken. Daarna lunchten we in het centrum en gingen we nog op zoek naar wat kraamcadeautjes. Het was echt een gezellige dag en we besluiten dat we binnenkort echt weer eens samen moeten winkelen.. Achja iets met hard werkende vrouwen!

Zaterdag

K3 vlindershow
In Januari kocht een vriendin al kaartjes voor de K3 show en eindelijk was het zover, we gingen naar k3! Benthe had het er natuurlijk al maanden over, want als ze iets leuk vind is dan is het K3.. Ze volgt de vele series op TV, we gingen al twee keer naar een K3 film en haar CD rek zit vol K3 cds. We besloten voor de show (van 17uur) eerst bij de Mac te eten om de buikjes goed gevuld te hebben. De show was in één woord geweldig, de meiden hebben enorm genoten en alle liedjes werden meegezongen. Benthe zei voordat ze naar bed ging: ‘ mama dit was echt een mooie dag hé’. 

Zondag

camouflage green flex

Nadat we al maanden verf in huis hadden om de muur in de woonkamer een andere kleur te geven besloten we afgelopen week dat het hoogtijd werd dit op de muur te verven. Ik ben super blij met het resultaat en vandaag richten we alle hoekjes weer in. ’s middags gaan we langs bij m’n nicht die sinds kort een mooi appartementje heeft in Groningen. Het was erg gezellig en zo fijn dat ze nu nog dichtbij woont!

Wij hebben een erg fijne herfstvakantie gehad en hebben weer volop energie om er weer even tegenaan te kunnen! Hebben jullie ook een fijne herfstvakantie gehad?

Deze blog bevat opgestuurde producten

 

15 comments on “Weekoverzicht Gerdi | Herfstvakantie!

  1. Wat een heerlijk weekje en ondanks dat het niet zulk mooi weer was hebben jullie je prima vermaakt. En wat leuk dat jullie naar K3 waren, wat zal dit een mooie dag zijn geweest. Wij waren op vakantie in de Ardéche en hebben heerlijk weer gehad, een mazzeltje hoor,

  2. Soo! 1 werkdagje, wat heerlijk.
    En ik wil ook echt al een tijdje een muur schilderen in huis. Maar vriendlief is het daar niet zo mee eens. Vooral omdat hij ermee zit dat we het terug moeten schilderen als we uit het appartement gaan.

  3. Klinkt inderdaad als een leuke geslaagde vakantie! Zelf moest ik gewoon werken, maar het was wel een stuk rustiger op kantoor dus veel extra dingen kunnen afwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge