Weekoverzicht Gerdi | Indian Summer!!

Indian summer

Wat mij betreft mag de Indian Summer nog wel even in Nederland blijven.. Afgelopen week was een drukke week met veel werken, een afscheidsfeestje van een collega, maar vooral veel buitenspelen!

Maandag

bakvorm AH klei

Een heerlijke vrije dag! Youri en ik doen boodschappen en daarna spelen we de hele dag.. Nadat we Benthe uit school hebben gehaald gaan ze lekker aan de slag met klei (en natuurlijk de ‘bakvormpjes‘ van de AH).

Dinsdag

voetbalshirtje met naam

Weer een vrije dag voor mij vandaag.. ’s morgens spelen Youri en ik samen! Zo leuk hij past eindelijk het shirt dat hij kreeg van m’n broertje en schoonzusje toen hij geboren werd (maat 116/122.. Jongens wanneer stopt hij met groeien?). Ja ja.. Hilke is fan van Bayern München! Toen Youri werd geboren liep m’n schoonzusje stage in de buurt van München en nam ze dit voetbalshirtje met naam voor hem mee.

Woensdag

Call the midwife Netflix

Na een drukke dag werken kom ik laat thuis en kan ik gelukkig zo aanschuiven. ’s avonds kijk ik de laatste afleveringen van mijn favo serie op Netflix. Hopelijk komt er snel een nieuw seizoen Call The Midwife online!

Donderdag

Nog een dag werken voor mij en ’s nachts zelfs nog een bereikbaarheidsdienst. Ik maak vandaag helaas geen foto’s, want ik kruip samen met de kids in bed.

Vrijdag

marktplaats kastje

Na een onrustig nachtje met een heftige situatie kruip ik vrijdagochtend nog even in bed terwijl de beide kids op school en de peuterspeelzaal zijn! ’s middags neemt een collega afscheid, want ze gaat met welverdiend pensioen. Een super leuk feestje met lekker eten en veel gelachen met collega’s! Ondertussen klust Hilke het opgeknapte kastje van marktplaats klaar.. hij is zo tof geworden..

Zaterdag

bospaviljoen Bakkeveen

Het voorseizoen van hockey zit er gelukkig op en we hebben dan ook lekker vrij deze ochtend. Ik moet helaas wel ’s middags werken, dus besluiten we buiten de deur te lunchen, want mensen wat is het heerlijk buiten! We besluiten naar Bospaviljoen Bakkeveen te gaan en het is daar werkelijk zo fijn voor zowel ons als de kids. Binnenkort kunnen jullie een aparte blog verwachten over dit fijne plekje.. ’s avonds heb ik een drukke dienst op het werk, maar hierdoor vliegt de tijd en wordt ik om 11uur afgelost!

Zondag

indian summer buiten spelen

Nog zo’n fijne dag met heerlijke weer, van mij mag het nog wel even indian summer blijven hoor! We zijn de hele dag buiten.. speelgoed word naar buiten gesleept en wij zitten heerlijk buiten. ’s avonds kijk ik nog boer zoekt vrouw en kruip dan vroeg onder de wol, op naar een nieuwe week vol plannen!

Hoe was jullie week? Genieten jullie ook zo van het mooie weer?

9 comments on “Weekoverzicht Gerdi | Indian Summer!!

  1. Ik heb ook zo genoten van het mooie weer! Mijn verjaardag was dinsdag, en ik heb nog nooit in het zonnetje buiten gezeten die dag geloof ik. Zondag vierde ik mijn verjaardag voor mijn lieve familie en toen zaten we zelfs in de tuin. Nooooooooit gebeurd haha. Heel fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge