Weekoverzicht Gerdi #1 | Meivakantie en stroomstoring.

weekoverzicht

Wat begon als een druilerige week, eindigde super zonnig! Het was voor de kinderen de eerste week van de meivakantie, dus er stonden een aantal leuke dingen op het programma! Kijken jullie mee?

Maandag

Maandag begon voor mij met een lange dag werken, ook Hilke was aan het werk. Dus gingen de kinderen naar de gastouder. Dit is ook gelijk de enigste dag in de meivakantie dat de kids naar de gastouder toe gingen. Ze speelden heerlijk met de kinderen van de gastouder en ze kwamen moe maar vermaakt weer thuis.

Dinsdag

wentelteefje

Wat een verschrikkelijk weer zeg… De hele dag blijft het regenen helaas. Dus we hebben de knutselspullen maar weer uit de kast gehaald. Na een heerlijk tijd samen te hebben geknutseld zijn Benthe en Youri nog een tijdje boven gaan spelen. Zo had ik tijd om beneden even schoon te maken. Dat gaat zoveel sneller dan wanneer de kinderen om mij heen zijn. Tussen de middag  maakte ik met oud brood heerlijke wentelteefjes, waarvan binnenkort een recept online komt.

Woensdag

Voor mij weer een lange werkdag, Hilke heeft zijn vrije dag nog altijd op woensdag. Dus die was gezellig bij de kids thuis!

Donderdag

kinderboerderij naturij

’s morgens belden de kinderen met mijn moeder en die besloot spontaan een dagje langs te komen. Rond half 11 was ze bij ons en net nadat ik koffie had gezet viel het stroom uit. Na een rondje meterkast bleek dat er geen schakelaars verkeerd stonden en na een rondje facebook bleek het om een stroomstoring te gaan. We besloten toch gewoon ons plan door te zetten en naar de kinderboerderij te gaan. Dat hadden meer mensen besloten, want de auto’s stonden overal in het gras en langs de weg geparkeerd.. De kids hebben heerlijk gespeeld en zo leuk er waren allemaal kleine geitjes. Na een gezellige dag in de kinderboerderij bleef mijn moeder eten en bakten we heerlijk pannenkoeken.

Vrijdag

rammen wassen

Wat een heerlijk weer was het vandaag! Samen met de kids heb ik de ramen gelapt (samen?! het was meer van de wal in de sloot..), zo fijn als die weer helemaal schoon zijn. Daarna hebben we heerlijk buiten gespeeld. Hilke was vroeg vrij en dus gingen Benthe en ik nog even naar de Action voor o.a. zwenkwielen en schilderstape. We zijn namelijk bezig om een palletbank voor buiten te maken die we graag op wieletjes willen zetten. Daarnaast heeft Hilke van de week een pot met muurverf opgehaald om de woonkamer te voorzien van een ander kleurtje!

Zaterdag

Bevrijdingsdag! De dag waarop er gevierd wordt dat wij hier in vrijheid mogen leven. Helaas moest ik gewoon werken dit weekend. Je krijgt er toch minder van mee als je gewoon aan het werk bent. Na het werk gaan we nog even verder met de palletbank en steken we de vuurhaard nog even aan.

Zondag

Ook vandaag moest ik eerst aan het werk. Het was echt heerlijk weer, dus komen Hilke en de kids mij van mijn werk halen en eten we nog een ijsje in het restaurant. Hierna fietsen we nog langs vrienden waar we nog even gezellig in de tuin zitten. ’s avonds zijn we allebei moe en besluiten we op de bank te hangen en wat op netflix te kijken.

Wat deden jullie afgelopen week? Volgende week kunnen jullie weer meekijken met Marianne, zij gaat een rustige week met veel vrije dagen tegemoet..

10 comments on “Weekoverzicht Gerdi #1 | Meivakantie en stroomstoring.

  1. Soms zijn dit soort weken toch ook heerlijk… jammer dat je moest werken met bevrijdingsfestival, maar waarschijnlijk heb je dan door de weeks lekker vrij? en dat is geen straf met dit weer! geniet ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge