Weekoverzicht Gerdi | nieuwe peuterspeelzaal & kinderfeestje benthe

pannenkoekentrein, marrum, pannenkoeken

Afgelopen week moesten we weer een beetje in het ritme komen.. School begon weer en Youri ging voor het eerst naar de nieuwe peuterspeelzaal!

Maandag

peuterspeelzaal, nieuwbouw school

Omdat youri zijn peuterspeelzaal verhuisd is deze vakantie had hij vandaag nog een extra dagje vakantie. Benthe moest wel weer naar school en die mocht vandaag trakteren! Ze trakteerde op bekertjes gevuld met popcorn.

Dinsdag

speeldate, spelen

Na een kort nachtje, want ik had weer eens bereikbaarheidsdienst, bracht ik Benthe naar school en hing ik daarna de was heerlijk buiten op! Youri en ik wandelden nog een eindje. We namen natuurlijk een kijkje bij de peuterspeelzaal om te kijken hoever ze zijn met de verhuizing. Maar zoals youri zelf ook zei: ‘juf is nog lang niet klaar’. Uit school nam ik niet 1, maar 3 meisjes mee naar huis. Er werd druk gespeeld met de playmobil die Benthe voor haar verjaardag kreeg.

Donderdag

traktatie pinguïn, traktatie negerzoen, traktatie zoen

Vandaag had Hilke een dagje vrij genomen zodat hij mee kon met Youri om bij de nieuw gebouwde peuterspeelzaal te kijken. Tevens nam één van zijn favoriete leidsters afscheid van de groep. Dus het was een lange middag en hij viel dan ook bijna in slaap toen Hilke hem weer op mocht halen.. Verder maakten we ’s avonds Benthe’s traktatie voor bij de gastouder. Heerlijk om samen met haar te knutselen!

Zaterdag

kinderkapsel, vlecht, invlechten meisje, meisjeshaar

De dag van het kinderfeestje! ’s morgens maak ik sinds tijden weer eens wat leuks in Benthe haar haar. Eindelijk wil ze weer wat anders dan een gewoon staartje.. Het feestje vieren we samen met een vriendinnetje van Benthe bij het vriendinnetje thuis. We versieren maskers, eten poffertjes en spelen bingo! Zo leuk om al die kinderen bij elkaar te zien en hoe leuk ze samen spelen.. Aan het eind van de middag is iedereen moe van het spelen en sluiten we de dag af met een filmpje op de bank.

Zondag

Toen de moeder van het vriendinnetje van Benthe zag dat Youri zo gek was op treinen had ze een leuke aanrader voor ons. Namelijk de pannenkoekentrein in Marrum, een trein als restaurant! En omdat de beide kids jarig zijn (geweest) besloten we er deze druilerige zondagmiddag naartoe te gaan. We hebben heerlijk gegeten en binnenkort kunnen jullie een uitgebreide review verwachten. Op de terugweg reden we nog even langs de dijk om de zee te zien en besloten onze zondagmiddag af te sluiten bij de beppe van Hilke.

Hopelijk begint de lente nu echt en kunnen we weer veel buiten zijn! Kijken jullie ook zo uit naar de lente? 

One comment on “Weekoverzicht Gerdi | nieuwe peuterspeelzaal & kinderfeestje benthe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge