Weekoverzicht Gerdi | Eerste herfst week!

weekoverzicht Gerdi

Afgelopen week was de eerste week van de herfst, met het prima nazomerweer! We hebben zondag dan ook nog heerlijk 5km gewandeld.. Kijken jullie weer mee?

Maandag

Boodschappen met peuter

’s morgens was ik lekker vrij en thuis samen met Youri. We deden samen boodschapjes en speelden samen wat buiten, want ondanks dat het herfst is voelt het nog een beetje als zomer. ’s middags bracht ik de kids bij mijn schoonouders en ging ik werken.

Dinsdag

houten trein

Joepie nog een vrije dag, heerlijk om twee doordeweekse dagen achter elkaar overdag vrij te zijn! ’s morgens maakt Youri een mooie baan met z’n houten trein en deed ik het huishouden. ’s middags bracht ik eerst Youri naar de peuterspeelzaal en haalde daarna Benthe met een vriendinnetje op uit school. Zo fijn dat ze zo zelfstandig zijn en ik ze de hele middag niet zie en ze zichzelf vermaken.

Woensdag

Een gewone werkdag voor mij. Het is weer druk, maar voor ik het weet kan ik weer naar huis. De kapster komt ’s avonds mee eten en daar wordt ons haar geknipt..

haar doneren

Hierboven zie je alvast een voorproefje, ik heb namelijk mijn haar gedoneerd. Iedereen is weer lekker kort geknipt dus kunnen we weer even vooruit. Binnenkort lees je op de blog meer over het doneren van het haar en het eindresultaat!

Donderdag

De kinderen spelen weer een dagje bij de gastouder en wij werken een dag. Na de zomervakantie gaan ze naar een andere gastouder en hoewel vooral Youri heel erg moest wennen gaat het nu al veel beter gelukkig. Vooral voor Benthe is het er erg leuk, want er spelen veel klasgenootjes ook bij deze gastouder.

Vrijdag

tony chocolonely cake

Weekend! Vanaf volgend jaar ben ik (bijna) iedere vrijdag vrij en nu werk ik nog één keer in de twee week op vrijdag. Youri gaat ’s morgens naar de peuterspeelzaal en ik ga ondertussen even langs de huisarts en doe daarna een rondje langs de drogist en bakker. Ook bakte ik de heerlijke tony chocolonely cake van de meiden van 2wmn. Youri haal ik weer op en samen eten we een broodje en dan is het tijd om lekker te spelen, want Benthe speelt vandaag bij haar hockeyvriendinnetje. Die halen we dus om 17 uur weer op bij het hockeyveld.

Zaterdag

hockey kind

Pff om half 9 zitten Benthe en ik al op de fiets richting het voetbalveld, ondanks het mooie weer is het vooral ’s morgens erg koud. Maar de kinderen geven er niet zoveel om, want die staan in hun korte rokjes en t-shirts enthousiast op het veld. Zo leuk om te zien dat ze iedere week beter worden en steeds meer samen spelen.

de naturij drachten

’s middags gaan we nog even langs de kinderboerderij, want het heerlijk weer! We doen een rondje dieren en Youri kan ondertussen ook fietsen in de trapauto’s. En natuurlijk sluiten we af met de speeltuin.

Zondag

wandelen bakkeveen

Nadat we ’s morgens lekker rustig aangedaan hebben besluiten we ’s middags in de auto te stappen richting het bos, want wat een heerlijk begin van de herfst. Deze keer parkeren we bij de schaapskooi van allardsoog en wandelen we 5km. Ondertussen zoeken de kinderen allerlei herfstspullen voor op school, zo fijn om te zien dat iedereen zo blij wordt van wandelen!

Dit was onze week alweer.. nog maar een paar weekjes en dan is het alweer vakantie. Hebben jullie nog leuke dagje uit tips voor de herfstvakantie?

3 comments on “Weekoverzicht Gerdi | Eerste herfst week!

  1. grappig half negen op pad. bij ons zaterdag 7.45 uur op de fiets naar de sporthal. pfff. respect voor de voetbalmoeders . ik zit tenminste nog warm en droog in de sporthal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge