Weekoverzicht Marianne | Fijne week en een druk weekend!

Weekoverzicht blond en bruin

Wauw wat zat deze week weer vol! Ik moest werken, kreeg gezellig een vriendinnetje en hadden we een heel druk weekend! Lezen jullie weer mee met mijn weekoverzicht?

Maandag

Vandaag was een reguliere werkdag. Omdat Saar tegenwoordig op zondagavond gaat logeren zodat ze ’s morgens al bij de oppas is kan ik rustig opstarten met Senn. Daarna was het voor mij ook tijd om te gaan werken. In de avond niet zo heel veel gedaan.

Dinsdag

Vandaag is een gewone werkdag voor mij. Senn gaat uit school met een vriendje mee naar huis en Saar is op het KDV. De avond zijn we gezellig samen vrij.

Woensdag

Een heerlijke vrije dag deze week. Daar had ik zin in! Ik ga met Saar naar het centrum en sla een flinke buit kleding in. De shoplog hiervan komt later deze week online! In de middag ben ik gezellig samen met Senn en Saar thuis. Danny krijgt (net als de rest van het bedrijf) een tegoedbon voor het restaurant met de gouden bogen en die moeten natuurlijk direct ingeleverd worden volgens de kids. In de avond komt mn lieve vriendinnetje gezellig langs en kijken we samen onze favoriete high school serie: One Tree Hill

Donderdag

Vandaag heb ik een extra vrije dag deze week. Ik wil Saar gezellig thuis houden maar ze wil heel graag naar het KDV want Patrick komt vandaag. Dat schijnt de gymleraar te zijn. Ik dacht begint dat nu al? Op 3 jarige leeftijd een crush op de gymleraar? Maar iedere donderdagochtend hebben ze peutergym blijkbaar. Daarom gaat ze een half dagje en heb ik wat tijd om de kleding te ruilen die te klein was voor Senn. Saar fietst tegenwoordig zelf naar school. Kijk dan hoe schattig 

saar fietsen

Vrijdag

Een heerlijke productieve dag! Eindelijk! Ik krijg al mijn offertes af die ik af wilde hebben. Na werktijd ga ik gezellig met Danny en 2 vrienden uit eten voordat we de kinderen weer ophalen. Op tijd ga ik naar bed.

Zaterdag

Vandaag is de verjaardag van onze tante die 50 is geworden. In de ochtend breng ik vast wat spulletjes voor het feest ’s avonds en doen we de boodschappen. ’s Middags gaan we naar de Intratuin en scoren 2 gevulde potten voor in huis. De kinderen mogen nog heerlijk een marshmallow bakken boven de vuurschaal. Superleuk en lekker natuurlijk! In de avond hebben we feest en mogen de kids opblijven. Saar slaapt nog wel een paar uurtjes boven op bed dus voor haar viel het mee.

senn marshmallow saar marshmallow

Zondag

De kinderen slapen uit, maar manlief kijkt om 07.00 de race vanaf bed en om 08.00 sluiten de kids erbij aan. We besluiten spontaan om met de trein naar Utrecht te gaan en daarna eten we spare ribs bij opa en oma. Voordat de kinderen naar bed moeten drinken we nog even een kopje koffie bij mijn vader en dan is het weekend alweer voorbij helaas.

samen F1 kijken blond en bruin weekoverzicht

Volgende week is het weer de beurt aan Gerdi voor een weekoverzicht. Ik ben benieuwd hoe haar week er uit ziet. Wat zijn jullie plannen deze week?

8 comments on “Weekoverzicht Marianne | Fijne week en een druk weekend!

  1. Fijn dat je op vrijdag zoveel hebt kunnen doen. Welke race was het van zondag? Ik ben even niet ‘into’ races maar ik ben toch wel benieuwd. Hier ook een volle week met o.a. een fotoshoot en meerdere events voor de blog. Tussendoor flink aan het schrijven en werk. Gaat niet altijd even soepel, dus ik probeer ‘mindfull’ een voor een te doen 😀
    Rory onlangs geplaatst…Reboost your hair and skin – na je vakantieMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge