Weekoverzicht Marianne | Knutselen, kabouterbos en logeren

herfstweer blond en bruin

Jeetje, wat een heerlijke week was dit zeg! Het was nog prachtig herfstweer en ondanks dat we gewoon moesten werken deze week hebben we er toch van genoten!

Maandag

Een normale werkdag voor mij. Toen ik thuiskwam had Danny lekker gekookt en stond er een heerlijk glaasje wijn klaar. Na het eten nog even lekker in de tuin gezeten (want dat kan tenslotte met dat heerlijke herfstweer), tot de kinderen thuis waren. De avond lekker geblogd.

Dinsdag

Ook een normale werkdag voor mij. Senn naar school en Saar naar het KDV. In de avond doe ik nog wat voor het werk en kruipen we vroeg onder de wol!

Woensdag

Een heerlijke vrije dag! Saar wilde graag naar het bos dus daar hebben we ’s morgens lekker een wandeling gemaakt. Als we Senn opgehaald hebben van school gaan we naar het centrum. Daar eten we een broodje en doen we nog wat inkopen. Eind van de middag hebben we nog een verjaardag van een vriendje van Senn en dan is de dag weer zo goed als voorbij.

Donderdag

Eerst heb ik mijn gewone werkdag. Omdat Senn studiemiddag heeft is Danny lekker op tijd thuis om hem van school te halen. Als ik ook klaar ben gaan we naar de autodealer voor een proefrit. Eind van het jaar is het contract van mijn leaseauto afgelopen en mag ik weer een nieuwe uitzoeken. ’s Avonds gaat Saar gezellig bij oma logeren.

Vrijdag

Kinderen op school en bij oma. Een relatief rustige werkweek dus heb de hele week tijd gehad om dingen bij te werken waar ik normaal niet aan toekom. Zo fijn!
’s avonds komt mijn schoonzusje gezellig en gaan we lekker tekenen en handletteren. Supergezellig.

Zaterdag

Vanochtend moest ik eerst werken. Uiteindelijk iets langer dan ik dacht, maar om 15.00 ben ik lekker klaar. Danny is niet helemaal fit, dus ik ga met de kinderen op stap. Nieuwe kleren gekocht bij Terstal en lekker de auto gewassen en gezogen. Dat was hard nodig. In de avond maken we een heerlijke wandeling in het donker. De kinderen vonden dat superleuk en spannend.

Zondag

Eigenlijk wilden de kinderen zwemmen, maar omdat Danny nog niet helemaal fit is besluiten we lekker te gaan wandelen in het bos. We gaan naar het kabouterpad en mijn vader, broertje en schoonzusje gaan ook gezellig mee. De dag sluiten we gezellig af met wat lekkere hapjes en toastjes. In de avond gaat Senn gezellig logeren.

 

Komende week is het lekker vakantie en heeft Gerdi ook veel vrij. We hebben samen met een andere vriendin een leuk uitje gepland dus daar zal ongetwijfeld verslag van komen!Hebben jullie ook vakantie deze week en wat zijn jullie plannen?

8 comments on “Weekoverzicht Marianne | Knutselen, kabouterbos en logeren

  1. Wat leuk om te kijken hoe jouw week eruit ziet. Ik vind zelf dat ik altijd best druk ben, maar als ik zie hoeveel tijd jij werkt is dat nog wel meer dan ik. Knap dat je alles zo goed kan combineren!

  2. Klink als een week die goed volzit! Wat me opvalt is dat het in Nederland blijkbaar vroeger vakantie is dan bij ons in Belgie. Bij ons begint het effectief pas volgende week.

  3. Ook lekker dat je ’s avonds niet te veel op de planning had staan! Voor mij gewoon een normale werkweek, drukker dan normaal want veel collega’s zijn inderdaad met vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge