Weekoverzicht Marianne | Heel veel qualitytime met de kids!

blond en bruin

Jeetje mineetje! Wat een hoop qualitytime tijd deze week! Daar hebben we dan ook optimaal van genoten! Het leek wel vakantie! Ik neem je dan ook graag mee in een nieuw weekoverzicht!

Maandag

Senn heeft een studiedag van school (ideaal zo na de vakantie) en samen met een vriendje van hem, zijn mama en zijn broer gaan we eerst gezellig ontbijten bij de IKEA en daarna door naar de Intratuin. Want daar hebben ze nu DE kerstshow (later meer) en een ontzettend grote indoor en outdoor speeltuin voor de kinderen!
’s Avonds wil Saar mee helpen koken en maken we samen Couscous!

Dinsdag

Ik ben gewoon aan het werk vandaag. In de avond doe ik niet heel veel meer dan bankhangen!

Woensdag

Mijn vrije dag deze week. In de ochtend is Senn lekker op school en heb ik mijn eerste “luizen” checkup. Ja je leest het goed. Je hebt met een luizenmoeder te maken!
Daarna heb ik nog heel even tijd om met Saar gezellig te keutelen en drinken we gezellig koffie samen! In de middag komt een vriendin met haar kinderen en ’s avonds ga ik naar een vriendin toe! Zo is deze dag ook weer snel om!

Donderdag

Ook een reguliere werkdag voor mij. Danny is klaverjassen in de avond en ik he een heerlijke bankhang avond.

Vrijdag

In de ochtend heb ik vrij genomen. Senn heeft bosdag van school en ik begeleid een groepje kinderen. Zo leuk! Sommige kinderen vonden de dieren wel heel interessant en wilden een pissebed familie mee naar huis nemen. Dat vond ik een minder geslaagde actie dus die mochten mooi in het bos blijven 🙂

Zaterdag

Een heerlijk vrij weekend voor de boeg! In de ochtend gaat Saar naar dansles en doe ik de boodschappen. ’s Middags gaan we gezellig naar de bioscoop. Vanuit de Kinderopvangorganisatie is er een bioscoopmiddag georganiseerd en hebben wij ons opgegeven voor Brandweerman Sam.

Zondag

Ik had kaartjes gewonnen voor de Kreadoe beurs (later meer), daar ga ik gezellig heen met mijn zusje en ’s middags gaan we op bezoek bij onze oude buren.
Ze zijn net als ons afgelopen jaar verhuist van de flat naar een huis aan de grond. Heerlijk voor onze kinderen en wij kunnen gezellig bijkletsen!
In de avond gaat Saar weer logeren. Maar net als ik de was gedaan heb en zit krijg ik een telefoontje dat ze helemaal overstuur is. Omdat het geen noodzaak is dat ze blijft logeren haal ik haar gewoon op zodat ze lekker in haar eigen bedje kan slapen!

Ook komende week heb ik een extra vrije dag en hoef ik het weekend niet te werken! Zo fijn om wat extra qualitytime te hebben met mijn gezinnetje! Hoe was jullie week?

One comment on “Weekoverzicht Marianne | Heel veel qualitytime met de kids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge