Weekoverzicht Marianne | Lampegiet, jarig en Airborne

Weekoverzicht blond en bruin

Dat is lang geleden dat ik een weekoverzicht geplaatst heb! Afgelopen week was een drukke week waarin we veel gedaan hebben!

Maandag

Vandaag was het Lampegietersavond. Supergezellig en de kinderen lagen natuurlijk veel te laat op bed. Vorige week schreef ik al een stuk over Lampegietersavond. Heb je die al gezien?

Dinsdag

Sinds kort is dit een vaste werkdag voor mij. Danny is van baan gewisseld en hierdoor heb ik moeten schuiven in mijn werkdagen. Gelukkig kon ik het op mijn werk goed regelen. Verder weinig bijzonderheden deze dag.

Woensdag

Dit is nu mijn nieuwe vaste vrije dag en ik was ook nog eens jarig! Heerlijk rustig aan gedaan. Ik moest thuis blijven voor de droger die zou komen (kwam niet, hier vertel ik later nog meer over)
Mijn vader kwam gezellig lunchen en ’s avonds het huis vol visite. Goed verwend en genoten van de gezelligheid!

weekoverzicht

Donderdag

In de ochtend moesten we weer met senn voor controle naar de oogarts. Wat hieruit kwam zal. Ik jullie later nog eens in een aparte blog vertellen. In ieder geval blijft hij voorlopig zijn bril nog dragen.

Daarna snel door naar mijn werk voor een paar uurtjes knallen. Na schooltijd ben ik tegenwoordig ook vrij op donderdagmiddag dus ik had een hoop werk weg te werken.
Eind van de middag ging Senn weer een keer naar kickboksen en de avond had ik heerlijk voor mezelf.

weekoverzicht

Vrijdag

Kinderen naar school en oma en snel door naar het werk. Veel te doen vandaag. ’s Avonds had Danny een Whisky proeverij en mocht Senn lekker opblijven. We speelden een spelletje Skipbo jr. en keken naar het onweer. Daarna hebben we nog even gezellig samen in bed tv gekeken tot hij in slaap viel.

weekoverzicht

Zaterdag

Saar had vanochtend weer dansles en met senn ben ik de boodschappen gaan doen. In de middag gingen we naar de Airborne landing die letterlijk in het water viel voor ons.
’s Avonds gingen we naar de verjaardag van vrienden en aten we gezellig mee. Daarna kwamen de jongens nog even bij ons en las ik heerlijk een boek uit!

Zondag

Een druilerige dag en niet heel bijzonder. Lekker geverfd en geknutseld met de kinderen en in de middag moest ik nog even werken.

weekoverzicht weekoverzicht

Hoe was jullie week?

 

13 comments on “Weekoverzicht Marianne | Lampegiet, jarig en Airborne

  1. Wat leuk zo’n lampengietersavond. Had ik ook nog nooit van gehoord, maar wel vet leuk voor de kids. Volgens mij hebben zij ook een gezellige week met mama gehad. Lekker veel leuke dingen. Spelletjes en knutselen. Leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge