Weekoverzicht | hulpmoeder, verjaardag en visite

weekoverzicht blond en bruin

Weekoverzicht

Na een kleine 2 maanden geen updates meer geschreven te hebben zijn we weer terug! Hoog tijd om je dus weer mee te laten kijken in ons weekoverzicht! Deze week de week van Marianne!

Maandag

Vandaag ben ik heerlijk vrij, we drinken koffie bij onze tante en ik doe wat boodschapjes met Saar. Ik heb van mij verjaardag en het tanken bij de Esso nog wat cadeaubonnen liggen en verwen mezelf met een bluetooth in ear koptelefoon. Zo blij mee! ’s Avonds test ik deze direct uit op de sportschool! Ik vind het normaal vreselijk in de fitness en let op alles om me heen. Nu waan ik mezelf in een soort van eigen wereld. Heerlijk!

Dinsdag

Het is vandaag feest op de basisschool van Senn. Hij bestaat 35 jaar en ik heb aangeboden te helpen. Als eerste breng ik Saar nar het KDV en fiets ik snel door naar huis! Er wordt met de hele school pannenkoeken gegeten tussen de middag. Ik heb een pak meegekregen en deze moet ik nog bakken. Om 10.15 moet ik weer op school zijn om te helpen met schminken. De school speelt de musical Jungle Book en alle kinderen moeten geschminkt worden. Met ongeveer 8 ouders schminken we alle 211 kinderen! Om 13.15 is de generale repetitie. Om half 3 is de echte uitvoering en een hoop papa’s en mama’s komen kijken. Daarna is het tijd voor zwemles. Zo leuk om te zien hoe snel de kinderen eigenlijk leren. Danny werkt de avond en ik werk weer wat aan de blog!

weekoverzicht blond en bruin
Senns klas moet als olifant geschminkt worden

Woensdag

De eerste werkdag voor mij deze week. Hij vliegt zo voorbij! In de avond doe ik eigenlijk niet heel veel! We kijken wat Netflix en gaan op tijd naar bed.

Donderdag

Ook vandaag staat er weer een drukke werkdag voor de deur. Ik kom op t werk aan en mag direct assisteren in de keuken. Het is ontzettend druk en 1 collega is helaas ziek naar huis gegaan. De rest van de dag loopt wat chaotisch voor mijn gevoel omdat ik in de ochtend niet kon werken en in de middag zelf ook in de logistiek bezig was.
’s Avonds komt mijn broertje gezellig langs. Hij heeft een nieuwe baan en wilde dat graag vertellen! Supertrots op hem! Daarna ga ik nog even een uurtje werken. Er moet een zaal klaargezet worden voor een ontbijt de volgende ochtend. Dat is toevallig ook op de sportschool waar ik sport. Normaal doe ik dat ervoor maar er kwam nu dus wat tussen.

Vrijdag

blond en bruin mario taart
Ik beloofde Senn een mario taart

Vandaag veel dingen kunnen doen op het werk. Na werktijd haast ik me naar de winkels. Nog even snel een paar boodschappen halen, de kinderen ophalen en naar huis. Danny is vanavond naar vrienden toe. Morgen vieren we de 5e verjaardag van Senn, dus ik wil zijn taart nog versieren en de slingers ophangen. Boodschappen heb ik voor het gemak weer eens binnen laten komen via Picnic. Dus dat scheelt!

 

Zaterdag

Al vroeg staat Senn aan ons bed! We weten het gelukkig te rekken tot een uur of half 8 en gaan dan naar beneden. Bij ons op bed heeft hij al een kleinigheidje gekregen. Een voorleesboek van Cars. Ook voor Saar heb ik een kleinigheidje gehaald. Eenmaal beneden staat daar het grote cadeau van Senn. Een step! Zo fijn om nu aan de grond te wonen. De kinderen kunnen nu zelf buiten spelen! Iets na 10.00 staat de eerste visite voor de deur! Van mijn vader krijgt hij een nieuwe fiets. Helaas is Senn nog iets te klein, maar gelukkig kwam mijn vader met het geweldige idee om het zadel van zijn oude fiets op deze fiets te zetten en past hij er nu goed op! De verdere dag wordt hij overspoeld met cadeaus! ’s Avonds komen er nog vrienden langs en zitten we gezellig buiten in de tuin bij de vuurhaard! Nog een reden waarom het zo heerlijk is in ons nieuwe huis!

step nieuwe fiets

Zondag

We doen de ochtend redelijk rustig aan. Danny gaat sporten en halverwege de ochtend komt er een vriendje van Senn spelen. Vlak voor we naar buiten willen gaan horen we een harde knal en gerommel en daarna hard gehuil. Saar is van de trap gevallen! Ze heeft behalve wat blauwe blekken en een geschaafde neus gelukkig nergens last van! In de middag breng ik het vriendje thuis en ga ik nog even snel met Senn naar de winkel. Ik koop een nieuwe trui en broeken voor mezelf en dan moeten we weer snel naar huis! Onze vrienden met hun kinderen komen gezellig langs voor Senns verjaardag en ze blijven gezellig mee eten. Als ik Saar naar bed breng wilt ze nog even haar knuffeltjes voorlezen. Zo schattig
De avond sluit ik af met wat blogwerk.

schommelen voorlezen

 

Zo dat was weer een eerste weekoverzicht van mij! Volgende week geeft Gerdi jullie weer een kijkje in haar weekoverzicht!

One comment on “Weekoverzicht | hulpmoeder, verjaardag en visite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge