Weekoverzicht | Studiedag, winterweer en nieuwe poging zindelijk worden!

weekoverzicht blond en bruin, blond en bruin

Afgelopen week was ik veel thuis bij de kinderen, had Benthe een studiedag, was het heerlijk winterweer en deden we een nieuwe poging Youri zindelijk te maken!

Studiedag

shoppen, shoppen met kinderen, h&m

Afgelopen donderdag was Benthe vrij, omdat haar Juffen studiedag hadden. Op donderdag gaan de kids normaal gesproken altijd naar de gastouder, maar het kwam nu zo uit dat ik vrij was. Nadat we ’s morgens lekker rustig aan hadden gedaan brachten we Youri na de lunch naar de peuterspeelzaal. Benthe en ik fietsten daarna naar het centrum en winkelden gezellig samen. Zo leuk dat ze nu ouder wordt en het winkelen steeds. We zochten eigenlijks een leuke outfit om te dragen op haar verjaardag, maar konden niet wat leuks vinden. We wachten nog maar even tot er meer collecties in de winkels hangen.

Winterweer

Wat was het heerlijk weer afgelopen week.. Heerlijk die kou en dat lekkere zonnetje, zo fijn na al die regenachtige weken! We waren dus veel buiten te vinden en ik wandelde lekker veel met de kids. Ook speelden ze af en toe alweer buiten in het zonnetje.. niemand hier thuis kan wachten tot het voorjaar weer begint en we weer buiten kunnen gaan leven!

flinterke drachten, flinterke, peuterspeelzaal, nieuwbouw

Ook liepen we regelmatig langs de nieuwe peuterspeelzaal van Youri waar ze flink aan het bouwen zijn. Hij vind het geweldig om de nieuwe school te zien en vind het reuze interessant al die grote machines en bouwvakkers!

Poging 2 zindelijkheid

Afgelopen zomer deden we al een poging om Youri zindelijk te maken, toen ging het heel erg goed. Maar toen Hilke in het ziekenhuis kwam was de zindelijkheid voorbij en lieten we het wat op zijn beloop. Maar afgelopen week ging hij zowel bij de peuter als bij de gastouder uit zichzelf ook op de WC! Dus toen we thuis waren deden we de luier uit en ging Youri netjes op het potje..  Nu hopen dat het deze keer goed door gaat zetten.

Dat was afgelopen week alweer… hier is het nog 2 weken tot de voorjaarsvakantie! Hebben jullie nog plannen voor de vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge