Winactie | Tropilex hangmat of hangstoel

De winactie is gesloten!!

We hebben een leuke winactie voor jullie!

De zomer is voorbij, de herfst ligt op de loer. Nog even in het najaarszonnetje een paar fijne zonnestralen meepakken voordat ze ingeruild worden voor gure wind, dikke regendruppels, sneeuw (hopelijk heel veel) en vorst. Hoe lekker zou dat zijn als jij dat, al hangend in een hangmat of zittend in een hangstoel kunt doen? Heerlijk door een zacht briesje heen en weer schommelen met een goed boek in de hand! Want wie heeft er gezegd dat een hangmat alleen voor de zomer is?

image

Namens De Hangmat mogen wij een “Tropilex” hangmat of een hangstoel t.w.v. € 100,00 weggeven. Deze mag je dus zelf uitzoeken! Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje in de webshop van De Hangmatgigant.

Wil jij winnen? Laat een reactie achter waarom juist jij wilt winnen, like ons op Facebook of Instagram en deel het bericht!
Wie weet hang jij dan binnenkort heerlijk te relaxen!

image

Je kunt meedoen tot en met woensdag 5 oktober, daarna zullen wij per e-mail contact op nemen met de winnaar.  Dus vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

Uiteraard zal de verloting eerlijk gebeuren en is deze niet inwisselbaar voor contact geld o.i.d.

4 comments on “Winactie | Tropilex hangmat of hangstoel

  1. Gaaf!! Ik zou deze hangmat heel graag willen winnen omdat wij zojuist een huis, met grote maar heeeeeele kale tuin, hebben gekocht! Een hangmat zou er goed passen? Succes met jullie blog en ik ga duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge